NACHT VAN DE NACHT

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NACHT VAN DE NACHT

30 oktober 2021 - 19:00 - 22:00

NACHT VAN DE NACHT
MEC Roosendaal organiseert dit jaar opnieuw: de Nacht van de nacht op 30 oktober. Op deze avond waarbij de klok verzet wordt naar wintertijd, staan in het hele land vele mensen stil bij lichtvervuiling. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. MEC Roosendaal organiseert de Nacht van de Nacht voor de 13de keer.
Kom je ook griezelen in het bos van Visdonk! Het belooft weer een leuke avond te worden vol activiteiten. Zo is er een nachtwandeling door het bos langs verschillende posten zoals vleermuizen en nachtdieren, dierengeluidenspel. Wie weet wat je allemaal tegen kunt komen ‘s nachts in het bos! Vertrouw op je zintuigen kom het beleven en ontdekken. Zie de sterren, maar vergeet ook niet te luisteren naar wat je allemaal hoort…. of kun je juist beter ruiken? Ontmoet de heks en de bosdame en geniet naafloop van een kampvuur.
De Brasserie is open voor een hapje en een drankje. De route duurt ongeveer 1 – 1,5 uur en ouders/verzorgers lopen mee. Zaklamp niet nodig. (Het is geen Halloween tocht dus de tocht is niet eng).
Geeft je op via www.sjorssportief.nl
De avond begint om 19.00 uur en elke 30 minuten gaat er een nieuwe groep het bos in. Aanmelden is wel nodig om mee te gaan en de kosten zijn € 1,50 per deelnemer. Vol is vol
Doe gepaste kleding en schoeisel aan, een groot deel van de tocht is buiten. Zaklamp is niet nodig.
Kom met de fiets of parkeer uw auto op de openbare parkeerplek bij: Lodge Visdonk (begin van de Rozenvendreef).
Het doel van Nacht van de Nacht is om Nederland donkerder en duurzamer te maken. Al die overbodige verlichting veroorzaakt lichthinder en energieverspilling. Ook raakt het ritme van mensen en dieren verstoord. Mens en dier hebben het natuurlijke ritme van de nacht nodig om uit te rusten, voor hun gezondheid en voor een sterke weerstand.

Gegevens

Datum:
30 oktober 2021
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,