Nacht van de Nacht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nacht van de Nacht

28 oktober 2023 - 19:00 - 22:00

Nacht van de Nacht

Kom je ook genieten van de nacht in Visdonk? Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseert MEC Roosendaal de Nacht van de Nacht. De avond begint om 19.00 uur met een speciaal kinderprogramma (met ouders) Deze activiteit is vol geboekt. Maar vanaf 20.15 uur begint het tweede deel van de avond. Dit deel is gratis toegankelijk voor jong en oud en start met een vleermuizenexcursie. Daarna is er een route door het bos en zijn er nog verschillende activiteiten bij het MEC en voor het T-Huis, zoals light painting, nachtvlinders zoeken en marshmallows roosteren boven een vuurtje.

Om 22.00 uur is het afgelopen.

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Honderden bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de negentiende keer georganiseerd. Kijk hier voor de activiteiten.

Kom met de fiets, de parkeerplaats bij het T-Huis is afgesloten. De parkeerplaats bij Lodge Visdonk (Rozenvendreef 2) is wel toegankelijk en vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar het MEC.

De Brasserie is gesloten. Er is wel warme chocolademelk verkrijgbaar als je een eigen beker meeneemt.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2023
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,