TENTOONSTELLING WATERWERKERS – KAAIDUURZAAM

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

TENTOONSTELLING WATERWERKERS – KAAIDUURZAAM

10 oktober 2021 - 08:00 - 31 januari 2022 - 17:00

Waterwerkers Is een leuke, leerzame en interactieve tentoonstelling over water vlak om ons heen. Rioolwaterzuivering, drinkwaterzuivering, de eigenschappen van water, waterleven, waterverspilling & waterbesparing komen uitgebreid aan bod.

De tentoonstelling start met een leuk introductieverhaal rondom assistent drup die enigszins in paniek verkeerd omdat directeur Wildwater van de trap is gevallen tijdens het schoonmaken van de waterleidingen. Een storing in de waterfabriek moet snel worden opgelost maar.. daar heeft assistent drup wel wat hup bij nodig!

In een paar huiskamers kunnen kinderen zelf met diverse bordjes aangeven wat waterbesparing en verspilling volgens hen is. Ze kunnen vissen naar dieren in een vijvertje, experimenteren met water, er zijn nieuwe items zoals een grote zoekkaart met waterdieren en een drinkwaterzuivering en rioolwaterzuivering met kapstokkaarten, jee leert er van alles over de natuur om ons heen, en hoe al het leven om ons heen verbonden is met water!

KaaiDuurzaam zit gevestigd aan Kadeplein 2 – Roosendaal (voormalige EKP gebouw) Hoe het precies zit met de openingstijden is nog niet bekend.

Gegevens

Begin:
10 oktober - 08:00
Einde:
31 januari 2022 - 17:00
Evenement Categorie: