Fototentoonstelling: Jong talent Matthijs Heijboer

Landgoedloop Visdonk – 12 november
2 november 2017
Nieuwsbrief zaadpakketten voor Moestuinen – Fotowedstijd
23 februari 2018
Landgoedloop Visdonk – 12 november
2 november 2017
Nieuwsbrief zaadpakketten voor Moestuinen – Fotowedstijd
23 februari 2018
Toon alles

Fototentoonstelling: Jong talent Matthijs Heijboer

Fototentoonstelling: Jong talent Matthijs Heijboer

Vanaf 10 december zijn de foto’s van de Matthijs Heijboer een maand lang te bezichtigen in MEC Roosendaal. Matthijs is 15 jaar oud, komt uit zeeland en hij houdt er van om de natuur van zeeland vast te leggen. “Over het algemeen struin ik vaak rond met een tele-objectief, maar zodra de mooie wolken tevoorschijn komen ga ik er ook vaak op uit met een groothoeklens” aldus Matthijs. Zijn vogelkennis is groot en hij weet ze ook op een vakkundige manier te fotograferen. De laatste tijd gaat zijn voorkeur uit naar het fotograferen van landschappen. Om een indruk te krijgen van zijn werk is het zeker de moeite waard om op zijn website te kijken:  www.matthijsheijboerfotografie.com

 

En natuurlijk is het nog mooier om de foto’s te bekijken bij het MEC! De foto’s van Matthijs zijn ook te koop en de opbrengst gaat geheel naar Matthijs, zodat hij zijn hobby kan uitbreiden.

 

Hieronder een stukje van Matthijs over het begin van zijn passie:

 

Mijn hobby is ontstaan toen een familielid een camera kocht welke ik soms mocht lenen, dan vertrok ik snel naar de Zwaakse Weel om al wat ik tegen kom te fotograferen. Uiteindelijk heb ik zelf een camera en objectieven gekocht. Inmiddels heb ik een full-frame camera en een diverse lenzen van 12mm tot 600mm.

Sindsdien lees ik graag informatie over (natuur)fotografie en bekijk graag foto’s van andere fotografen. Ook plaats ik de foto’s op divers media om meer te leren of te bekijken wat andere mensen van mijn foto’s vinden.

 

Mijn doel is om jullie mee te laten genieten van de prachtige natuur, veel kijkplezier!

 

MEC Roosendaal / T-Huis is gevestigd aan de Dennescheerderdreef 11 te Roosendaal. De toegang is gratis en het MEC is (behalve op maandag) elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur.