NIEUW! SPEURTOCHT VISDONK – NATUURMONUMENTEN

Foto-expositie Landschappen
3 juli 2017
NACHT VAN DE NACHT – 28 OKTOBER 2017
2 oktober 2017
Foto-expositie Landschappen
3 juli 2017
NACHT VAN DE NACHT – 28 OKTOBER 2017
2 oktober 2017
Toon alles

NIEUW! SPEURTOCHT VISDONK – NATUURMONUMENTEN

NIEUW! SPEURTOCHT VISDONK  

 

Kun jij voelen als een mol of jezelf verstoppen als een egel en ook nog eens een geheimschrift ontcijferen? Ontdek het samen met de dieren van Visdonk tijdens de spannende speurtocht ‘Speuren op Visdonk’. De kleurrijke speurwaaier van Natuurmonumenten staat boordevol leuke opdrachten en natuurweetjes. Koop de speurwaaier bij Lodge Visdonk of T-Huis Visdonk in Roosendaal en ga op pad. Een superleuk uitje voor de zomervakantie.

 

Tijdens de speurtocht beleef je de natuur van Visdonk op een hele leuke en actieve manier. Volg de route door het bos van 3.4 km en voer de opdrachten uit die in de speurtochtwaaier staan uit. Als je alle opdrachten hebt gedaan dan kun je het geheimschrift ontcijferen. De speurtocht biedt veel leuke en interessante weetjes over de dieren en de planten die op landgoed Visdonk leven. En je kunt een eigen 3D-vos knutselen!

 

De speurtocht is geschikt voor gezinnen met kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud. Natuurlijk kunnen kinderen van andere leeftijden de speurtocht ook doen. Jongere kinderen met extra hulp van hun ouders en/of begeleiders en oudere kinderen kunnen de jongere kinderen helpen met het voorlezen van de opdrachten.  De kosten zijn €4,50 per speurtocht. De route is 3.4 km lang en het uitvoeren van de speurtocht duurt +- 2 uur.

 

Neem voor meer informatie over de Speurtocht Visdonk contact op met Natuurmonumenten via telefoonnummer 0165-523580.

______________________________________________________________________

Noot voor de pers: voor nadere informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met

Helma Braat van Natuurmonumenten tel. 06-30054557